• Wilt u ook dat uw evenement met Popkoor FUNtastic als optredend koor op de agenda vermeld staat?
  • Een optreden van POPkoor FUNtastic zal altijd een groot feest zijn!!!!
Mail naar Carmen ten Wolde : carmentwolde@gmail.com of u kunt ons bereiken via tel nr.: 06-53 21 57 97.

Wij willen ook graag van uw evenement een groot feest maken!
Hoe? Dat is een kwestie van goede afspraken, tijd en de beschikbare voorzieningen. POPkoor FUNtastic komt altijd met zoveel mogelijk zangeressen en zangers naar een optreden. Dit houdt in dat wij geen concessies doen om met een kleinere afvaardiging te komen. Wij hanteren het principe “iedereen die wil en kan gaat mee”, mede vanwege de benodigde stempartijen. In de praktijk komt het erop neer dat FUNtastic meestal optreedt met een koor van gemiddeld zo’n 30 dames en heren.

Voor het programma van uw evenement kunnen we putten uit een nog steeds groeiend repertoire van klassiekers uit de popgeschiedenis.
Een optreden duurt minimaal 2x een half en maximaal anderhalf uur, verdeeld over twee of meerdere sets.

Voor het opstellen van het koor is een podium noodzakelijk. Dit is vanwege de juiste verdeling van de stemgroepen en voor de songcoach. Bij buitenoptredens is zo mogelijk overdekt podium gewenst. Dit podium dient circa 10 meter breed en 6-8 meter diep te zijn.

In de nabijheid van de plaats van het optreden dient er gelegenheid te zijn om te verzamelen en eventueel om te kleden, een toilet te bezoeken en veilig persoonlijke bezittingen achter te laten. Tevens dienen er faciliteiten te zijn om voor, na en eventueel in de pauze van het optreden met het koor iets te drinken (koffie, thee of fris). Bij eenvoudige optredens kan mogelijk worden volstaan met de geluidstechnicus en geluidsinstallatie die FUNtastic inhuurt. In grote zalen en bij optredens voor een groot publiek is professionele geluidsversterking en belichting gewenst.

POPkoor FUNtastic is een non-profit Stichting. De kosten van een optreden worden grotendeels bepaald door de te maken onkosten voor de organisatie, de kosten van een geluidstechnicus en apparatuur, catering, reiskosten etc. Op uw verzoek maken wij graag een begroting voor een optreden naar uw wensen.