Privélessen zang- en podiumpresentatie
Meer uit je stem halen is voor iedereen mogelijk. Veilig zingen staat daarbij voorop. Aan de hand van de beroemde CVT-technieken van Cathrine Sadolin helpt Lies Schilp je met het vinden van de juiste manier om goed te zingen.

Voor iedereen die wil ontdekken wat ervoor nodig is om een boeiende podiumpresentatie te brengen kunnen de lessen worden gecombineerd. Hoe houd je de aandacht van het publiek vast. Wat is er bij jou nodig om een betere performer te worden.
Geen gladde trucjes, vooral de sterke dingen die in jezelf zitten zullen bij deze workshop naar boven komen waarna je gemakkelijker op het podium staat.
De lessen podium presentatie zijn ook afzonderlijk te boeken voor mensen die al zangles bij een andere docent hebben.

Lies en POPkoor FUNtastic
Lies geeft regelmatig workshops aan het koor, om de zang en podiumpresentatie te optimaliseren.


Lies Schilp:
is zangeres bij Gruppo Sportivo, Girls wanna have Fun en Herman Brood’s Bombita’s. Als solist is Lies te zien op festivals als Oerol en de Parade en bij de nu al legendarische clubnights in Club Dauphine in Amsterdam. Ook bedenkt, produceert en regisseert Lies de theatershows van Girls wanna have Fun.
In 2006/2007 werkte Lies mee aan de RTL4 talentenjacht X-Factor waarbij zij de kandidaten van jurylid Henk Temming heeft gecoacht. Verder geeft Lies workshops zang en podiumpresentatie aan o.a. de Rockacademie, Popsport, Crea Amsterdam en Kemna Casting.

Meer informatie? Neem contact op via liesschilp@gmail.co